Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Тетяна Кірієнко та Геннадій Чижиков обговорили питання співпраці ДПС та Торгово-промислової палати

, опубліковано 18 квітня 2024 о 16:29

Про посилення співпраці, комунікацію та забезпечення конкурентних умов ведення бізнесу говорили сьогодні під час робочої зустрічі в. о. Голови ДПС Тетяна Кірієнко та президент Торгово-промислової палати України Геннадій Чижиков. 

«Державна податкова служба України завжди відкрита до діалогу з бізнесом. Ми систематично проводимо зустрічі з представниками бізнес-асоціацій, розʼяснюючи новації податкового законодавства, оперативно реагуємо на проблемні питання. Податкова та бізнес сьогодні партнери, адже завдяки нашій злагодженій співпраці ми здатні забезпечити стабільність економічного розвитку та можливість фінансування всіх необхідних програм», – зазначила Тетяна Кірієнко.

За її словами, на сьогодні в ДПС активно працюють над продовженням цифровізації послуг для платників. Крім того, за підтримки партнерів податкова служба реалізує низку проєктів, спрямованих на удосконалення процесів адміністрування. 

Учасники зустрічі домовилися про подальше співробітництво щодо консультативної підтримки бізнесу з питань податкової сфери.